Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
Besplatno

U okviru projekta „NeurOnline”,  u srijedu, 12.05.2021. godine, održan je online skup „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti: Razmjena iskustava i diskusija”.

Na ovom skupu, doc. dr sci Zoran Vukojević podijelio je svoja dosadašnja iskustva, a svi prisutni mogli su postaviti pitanja, diskutovati i podijeliti svoja iskustva.

Moderator je bio prof. dr sci Siniša Miljković, koordinator projekta „NeurOnline”.

Podsjećamo, kao uvod u ovaj skup, potrebno je bilo pogledati online predavanje „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti”, koje je održao doc. dr sci Zoran Vukojević. Predavanje je postavljeno 5. maja 2021. godine na platformu MedNet (www.mednet-edu.net). Ovo predavanje svi zainteresovani mogu pogledati klikom na link https://cutt.ly/IbmR9h3.

Napominjemo da je pristup predavanju dozvoljen samo registrovanim korisnicima platforme MedNet, a registracija je BESPLATNA i JEDNOSTAVNA.

Predavanje je bilo bodovano od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za sve članove Društva doktora medicine Republike Srpske koji pregledaju predavanje i prisustvuju Zoom sastanku.

„NeurOnline” projekat realizuje kompanija Roche d.o.o. – Roche Ltd. zajedno sa Društvom doktora medicine Republike Srpske i Udruženjem neurologa Republike Srpske.

Cilj projekta je povezivanje, edukacija i razmjena iskustava svih neurologa, ali i ostalih zdravstvenih radnika, ljekara opšte prakse, zainteresovanih za ovu temu. Edukacija i komunikacija između zdravstvenih radnika na nivou cijele RS je od velike važnosti za kvalitetan tretman svih pacijenata, a posebno onih sa rijetkim bolestima.