Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
Besplatno

U okviru „NeurOnline” projekta, 12.05.2021. godine, održan je online skup „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti: Razmjena iskustava i diskusija”.

Na ovom skupu, moderator je bio prof. dr sci Siniša Miljković, koordinator projekta „NeurOnline”, a doc. dr sci Zoran Vukojević podijelio je svoja dosadašnja iskustva.

Kao uvod u ovaj skup, potrebno je bilo pogledati online predavanje „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti”, koje je održao doc. dr sci Zoran Vukojević. Predavanje je postavljeno 5. maja 2021. godine na platformu MedNet (www.mednet-edu.net). Ovo predavanje svi zainteresovani mogu pogledati klikom na link https://cutt.ly/IbmR9h3.

„NeurOnline” projekat realizuje kompanija Roche d.o.o. – Roche Ltd. zajedno sa Društvom doktora medicine Republike Srpske i Udruženjem neurologa Republike Srpske.

Cilj projekta je povezivanje, edukacija i razmjena iskustava svih neurologa, ali i ostalih zdravstvenih radnika, ljekara opšte prakse, zainteresovanih za ovu temu. Edukacija i komunikacija između zdravstvenih radnika na nivou cijele RS je od velike važnosti za kvalitetan tretman svih pacijenata, a posebno onih sa rijetkim bolestima.

Kao što smo vas obavijestili su pozivu, predavanje je bodovano od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za sve članove Društva doktora medicine Republike Srpske koji pregledaju predavanje i prisustvuju Zoom sastanku.

Sertifikate mogu preuzeti samo registrovani korisnici platforme MedNet, a registracija je BESPLATNA i JEDNOSTAVNA.

Ukoliko još niste registrovani, to možete učiniti klikom na ovaj link https://mednet-edu.net/registracija/.

Napomena: Pravo na sertifikat imaju samo članovi Društva doktora medicine Republike Srpske bez obzira na učešće na webinaru.

Spisak članova društva koji su bili prisutni na webinaru biće dostavljen Komori doktora Republike Srpske.