Učestvujte na online skupu „Neuromijelitis optika spektar bolesti (NMOSD)”, koji će, u okviru „NeurOnline” projekta, biti održan u petak, 10.12.2021. godine, u 18:00h, putem Zoom platforme.

Nakon uvodnog obraćanja prof. dr sci Siniša Miljković, koordinatora projekta „NeurOnline”, predavanje će održati prof. dr Sanja Grgić.

Sva pitanja ili sugestije možete poslati u chat za vrijeme održavanja webinara ili na e-mail: info@mednet-edu.net, a predavači će vam naknadno odgovoriti pisanim putem.

Predavanje će biti bodovano od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za sve članove Društva doktora medicine Republike Srpske.

„NeurOnline” projekat realizuje kompanija Roche d.o.o. – Roche Ltd. zajedno sa Društvom doktora medicine Republike Srpske i Udruženjem neurologa Republike Srpske.

Cilj projekta je povezivanje, edukacija i razmjena iskustava svih neurologa, ali i ostalih zdravstvenih radnika, ljekara opšte prakse, zainteresovanih za ovu temu. Edukacija i komunikacija između zdravstvenih radnika na nivou cijele RS je od velike važnosti za kvalitetan tretman svih pacijenata, a posebno onih sa rijetkim bolestima.

 

Pristupni link:

https://us02web.zoom.us/j/89188760395?pwd=QVZsK2xVM2todzc4eWdQcVg5ME9odz09

 

Meeting ID: 891 8876 0395

Passcode: 126785