Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
Besplatno

U okviru NeurOnline projekta, koji realizuje kompanija Roche d.o.o. – Roche Ltd. zajedno sa Društvom doktora medicine Republike Srpske i Udruženjem neurologa Republike Srpske, biće održan niz predavanja iz oblasti neurologije.

Prvo online predavanje „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti“, koje je održao doc dr sci Zoran Vukojević, postavljeno je 5. maja 2021. godine na platformu MedNet.

Nakon toga, 12.05.2021. godine, u 18:00h, biće upriličen online skup na Zoom platformi, gdje će svi prisutni moći postaviti pitanja, diskutovati i podijeliti svoja iskustva. Moderator ovog skupa biće prof dr sci Siniša Miljković, koordinator projekta “NeurOnline”.

Predavanje će biti bodovano od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za sve članove Društva doktora medicine Republike Srpske koji pregledaju predavanje i prisustvuju Zoom sastanku.

Cilj ovog projekta je povezivanje, edukacija i razmjena iskustava svih neurologa, ali i ostalih zdravstvenih radnika, ljekara opšte prakse, zainteresovanih za ovu temu. Edukacija i komunikacija između zdravstvenih radnika na nivou cijele RS je od velike važnosti za kvalitetan tretman svih pacijenata, a posebno onih sa rijetkim bolestima.

Napominjemo da predavanje mogu pogledati samo registrovani korisnici platforme MedNet, a registracija je BESPLATNA i JEDNOSTAVNA.

Ukoliko još niste registrovani, to možete učiniti klikom na ovaj link https://mednet-edu.net/registracija/.

Uvod u “NeurOnline” projekat – prof. dr Siniša Miljković, koordinator projekta.