Trenutni status
Niste prijavljeni
Cijena
Besplatno

U prethodnom periodu, Udruženje kardiologa Republike Srpske sa partnerima (Udruženje anesteziologa i reanimatologa, Udruženje ginekologa i opstretičara, Udruženje doktora porodične medicine, Udruženje doktora medicine, Udruženje onkologa), organizovalo je 11 webinara na temu „Prevencije venskog tromboembolizma (VTE) kod nehirurških pacijenata”.

Kao što smo Vas obavijestili u pozivima, učešće na webinarima bodovano je od strane Savjeta za zdravlje, prema važećem pravilniku.

Za predavače i učesnike pripremili smo sertifikate.

Potrebno je da, nakon preuzimanja sertifikata, upišete svoje podatke.

Kompletan spisak prisutnih na svim webinarima sa datumima, dostavljen je Komori doktora medicine.

Molimo učesnike koji prilikom prijavljivanja na webinar nisu upisali puno ime i prezime da nam se jave, kako bismo dopunili spisak za Komoru doktora medicine, te isti bio validan prilikom produženja licence.

Usljed kompleksnosti vremena u kojem se nalazimo i angažmanu kardiologa, Udruženje je bodovalo kompletan skup kao jedan događaj, čime se ostvaruje pravo na jedan sertifikat sa tri boda, odnosno pet bodova ukoliko ste bili predavač.

Već u narednom setu webinara Udruženja kardiologa, čiji je početak najavljen za maj, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni, to će biti nadoknađeno, odnosno svaki webinar biće bodovan ponaosob. Na taj način biće omogućeno sticanje većeg broja bodova u cilju produženja licence.

Napominjemo da sertifikate mogu preuzeti samo registrovani korisnici platforme MedNet, a registracija je BESPLATNA i JEDNOSTAVNA.

Ukoliko još niste registrovani, to možete učiniti klikom na ovaj link http://mednet-edu.net/registracija/.

Ako ste propustili neke od webinara, snimke možete pogledati na MedNet platformi, u sekciji „edukacija“.

Predsjednica Udruženja kardiologa Republike Srpske, prof. dr Tamara Kovačević Preradović, povodom uspješno završenog seta edukcija, pripremila je i dva članka o Covidu-19 i tromboembolijskim komplikacijama, kao i o profilaksi venske tromboembolije kod „medically ill“ pacijenata, koje, takođe, možete naći na našoj platformi.

 

Ukoliko vam nakon „logovanja“ na platformu i dalje piše da ne možete preuzeti sertifikate jer „niste ulogovani“, kliknite na polje „Upišite ovaj kurs“. Nakon toga ćete bez problema moći preuzeti sertifikate.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Spisak učesnika VTE